SÄLJ & KOMMUNIKATIONSPODDEN

TOTALT 202 AVSNITT

Här hittar du alla våra 202 podcastavsnitt!

Du skall lyssna på oss för att få INSPIRATION, INSIKT, PERSPEKTIV, KONKRETA TIPS & en ”GOOD FEELING”!

Vi tog oss friheten att starta en podcast 2015 som handlar om sälj och kommunikation utifrån våra gedigna erfarenheter från försäljning och kommunikation. Vi utbildar inom ledarskap, försäljning och kommunikation. Vi båda är coacher med ett brinnande intresse att dela med oss av tips och trix för smartare kommunikation i vardagen som även kan påverka din försäljning.

Podden är för dig som vill förstå mer om sälj i vilken miljö som helst, inte bara försäljning där varor och pengar utbyts utan även hur du ska sälja in en idé till vänner, familj och andra.

Kommunikation i vardagen påverkar oss själva och även omgivningen. Med smartare kommunikation och frågor kommer du kunna vara tydligare och nå effektivare resultat med dina medmänniskor.

När vi både coachar och utbildar gör vi det med glimten i ögat och en stor del humor, vilket ger energi som även inspirerar till utveckling. Humor är en viktig ingrediens i lärandet. Skrattar vi mer så lär vi oss enklare.
Lyssna på oss!

Vi riktar oss främst till dig som är: säljare, kommunikatör, ledare, chef, egen företagare, entreprenör, coach, föreläsare, medarbetare som ger service!

Önskar dig trevligt lyssnande och tack för att du lyssnar!

Med vänliga hälsningar
Magnusson & Kröger