Daniel Magnusson

Daniel Magnusson

Säljcoach & Magnusson i Magnusson & Kröger

Daniel Magnusson är säljcoach och får säljare och säljchefer att prestera bättre än innan han anlitats med sitt coachingprogram.

Daniels styrkor är:
Förmågan att skapa relation och trygghet
Utmana sig själv och andra att undersöka olika perspektiv
Pedagogisk och nyfiken på att ständigt lära sig mer

Det som utmärker Daniel från andra i samma bransch är att han lever som han lär och varje dag ägnar tid åt egenutveckling. Daniels coaching-framgång ligger i att han kan angripa kundens olika utmaningar och coacha fram sätt som är kundanpassade. Daniel har sålt allt ifrån vin, kaffe, skrivare, telefoni, nätverk, medlemskap till utbildningar och coaching. Han vet vad han pratar om och oavsett om säljaren är erfaren eller helt ny i sin roll kan Daniel alltid få han/ henne att leverera bättre resultat. Daniel är diplomerad NLP Practitioner och även Certifierad ICF Coach på ACC nivå och CoachVille PCC.

Michael Kröger

Michael Kröger

Exekutiv Coach & Kröger i Magnusson & Kröger

Michael Kröger är exekutiv coach som får chefer i organisationer att bli effektivare, skapa tydligare målbilder och blir bättre chefer.

Michaels styrkor är:
Nyfikenhet på mig själv och andra
Positiv entusiasm som ger energi och inspiration
Egen fortbildning för utveckling och förkovran

Michaels erfarenhet av att starta upp och driva företag är det som är genomgående när man ser till hans bakgrund. Där har han både erfarenhet av VD-posten såväl som medlem i styrelser. Hans erfarenhet av entreprenörskapet är ovärderlig när han coachar ledningsgrupper, chefer och bolagsägare.

Michael är en driven entreprenör och inspirerande coach, med en stark passion för personlig utveckling. Han har en bred utbildning inom det beteendevetenskapliga området. Certifieringarna och diplomeringarna är många på Michaels kontorsvägg: certifierad kommunikolog, certifierad coach (SCIC), diplomerad pedagog, NLP Practitioner samt certifierad UGL-handledare. Utöver detta har han även studerat på IHM inom marknadsföring, ekonomi, juridik och försäljning.


Tillsammans utbildar vi i ledarskap, försäljning, kommunikation, konflikthantering och feedback.

Utbildningar sker i öppen form där företag kan skicka sina anställda, även intresserade privatpersoner kan genomgå utbildningarna.

Utbildningarna skräddarsys även för företag och organisationer efter behov och kombineras ofta med individuell coaching för att uppnå effektivare resultat över tid.