Vår gäst är Philip Gozzi. Han är en passionerad ekonom som lever för försäljning och alperna. Gedigen bakgrund som säljare och säljchef i internationell miljö. Disciplinerad och strukturerad och har alltid ett skratt nära till hands.

Sociala medier erbjuder idag fantastiska möjligheter att komplettera din traditionella försäljning samtidigt som en del påstår att ”Cold Calling is dead”.

IMG_2779

I Philips värld ersätter inte Social Selling den befintliga säljprocessen utan verkar istället som ett komplement. Med rätt användning kan de kalla samtalen göras varmare samt att du kan skapa ett förtroende på ett annat sätt än tidigare under hela säljprocessen.

Det är kombinationen av aktiviteter, både digitala och traditionella, som avgör din framgång. Multipipe Nordic hjälper dig från att bygga en attraktiv profil, hur du skaffar intressanta kontakter och bli ansedd som en kunskapsbärare (thought leader) inom ditt område

Länk till SSI Social Selling INDEX
https://www.linkedin.com/sales/ssi

Länk till kurs i Social Selling den 13 september och andra tillfällen.
http://multipipe.se/utbildning/
Philip Gozzi på LinkedIn
https://www.linkedin.com/in/philipgozzi

Klicka på någon länkarna och lyssna på avsnittet antingen via SoundCloud eller iTunes.

Itunes - Sälj & Kommunikationspodden

Tack för att Du är en trogen lyssnare och tar vara på tipsen. Tack för all feedforward vi får. Fortsätt maila oss med idéer, tankar, mål o feedback på info@magnussonkroger.se.

Dela gärna med andra som du vill ska lyssna på podden med länkarna nedan.
Vi tackar dig så mycket för hjälpen, önskar dig en riktigt god lyssning & lycka till!

Med vänliga hälsningar
Magnusson & Kröger
www.magnussonkroger.se