Tack till avsnittets sponsor som är säljverktyget LIME-Go från Lundalogik. Testa verktyget kostnadsfritt under en vecka via länken www.lime-go.se/gottsnack.

Dagens avsnitt handlar om sälj och presentationsteknik och med oss i studion har vi Nina Hjorth som arbetar just med tekniken kring presentation. Det är just presentationsTEKNIK, TEKNIK, TEKNIK som Nina säger.

Du kommer även höra Kröger göra en ”spontan” presentation från 3-punktsprogrammet som ”fröken” Nina sätter betyg på. Vad nu Stjärnor på himlen har med det hela att göra. Du kommer få konkreta tips på hur du undviker att döda dina åhörare med PowerPoint!

12764705_1170758902937335_5746434676640560859_o

Nina Hjorth har en 22-årig bakgrund inom försäljning innan hon bestämde sig för att helhjärtat satsa på det ämne som hon insåg är det mest inflytelserika av alla – presentationsteknik. Idag reser hon med framgång runt i Europa med missionen att göra människor till bättre presentatörer.

Passion, humor och energi genomsyrar hennes föreläsningar och hon är anlitad av välkända företag och organisationer samt universitet och högskolor. Hon arbetar på Presentationsteknik.com och är även redaktör för ämnet retorik och presentationsteknik på tidningen Sälj & Ledarskap.

Klicka på någon av länkarna och lyssna på avsnitt 12.

Itunes - Sälj & Kommunikationspodden

Tack för att Du är en trogen lyssnare och tar vara på tipsen. Tack för all feedforward vi får. Fortsätt maila oss med idéer, tankar, mål o feedback på info@magnussonkroger.se

Trevlig helg!
Magnusson & Kröger